Bosch Sverige Extranet
Bosch logo Bosch logo

Låt Bosch VärmePartner sköta installationen.

Om du väljer att köpa värmepump av en världsledande teknikkexpert som Bosch ska du naturligtvis inte slarva med vem som installerar den. Behovsanalys, dimensionering och installation är lika viktiga som hur vi bygger värmepumpen. Därför rekommenderar vi alltid en Bosch VärmePartner! De är noggrant utvalda fackmän som genomgått grundliga utbildningar på Bosch, och finns idag representerade över hela Sverige. Låt en VärmePartner ta hand om hela din installation!

Kunskap ger trygghet.

Våra Bosch VärmePartners är utvalda värmeexperter och rörinstallatörer med gedigen fackkunskap. De genomgår en omfattande utbildning på just Boschs produkter, dimensionering och installationsmetodik vid vårt internationella utbildningscenter. Efter avklarad utbildning blir de auktoriserade som Bosch VärmePartner. Det ger dig extra trygghet och längre garanti.

Från behovsanalys till finjustering och service.

Bosch VärmePartners är inte bara kunniga värmepumpsinstallatörer. De är också kostnadsmedvetna energirådgivare, förståndiga hushållsekonomer, nyfikna behovsanalytiker, noggranna besiktningsmän och tjänstvilliga supportpersoner. Vi rekommenderar varmt att du pratar med en VärmePartner om ditt uppvärmningsbehov – och när du ska serva din värmepump.

Så går en bergvärme-installation till.

6 års garanti med Bosch VärmePartner.

Låt alltid en certifierad Bosch VärmePartner installera din värmepump! Då får du automatiskt tre års extra garanti på din värmepump. Totalt 6 år, med möjlighet till förlängning i ytterligare 6 år via Bosch MER-försäkring.

Hitta din Bosch VärmePartner.

Oavsett var du bor i landet finns det sannolikt en auktoriserad Bosch VärmePartner i närheten.