Bosch Sverige Extranet
Bosch logo Bosch logo

Förnyelsebar energi med tanke på framtiden

Våra värmepumpar och solvärmesystem hämtar sin energi från naturen. Lagrad solvärme i berg, jord, vatten eller luft används optimalt av våra värmepumpar. I solvärmesystemen utnyttjas solens värme mer direkt. Solen är en naturlig – och gratis – energikälla som är förnyelsebar.  För dig som tänker på framtiden – och på din ekonomi i dag – är energisparlösningar från Bosch ett bra val.

Spara belastning på natur och miljö…

Med Bosch kan du spara på naturens resurser samtidigt som du får trygghet och stor besparing själv. Värmepumpar och solvärme är förnyelsebara energikällor som ger värme och varm­vatten i ditt hus. Enligt EFFEKTIV/Folksams undersökning (www.folksam.se) får bergvärme bästa betyg när det gäller utsläpp av växthusgaser. Samtidigt är det i särklass bästa alternativ driftsekonomiskt.

…och minska samtidigt dina egna värmekostnader.

Med en Bosch värmepump kan naturen bidra med mer än 5 gånger så mycket energi som värmepumpen förbrukar. Det gör både dig och miljön till en vinnare. Så fort du installerat din värmepump försvinner upp emot 3/4-delar av dina uppvärmningskostnader samtidigt som belastningen på miljön minskar med mer än 4/5-delar.

Och väljer du dessutom att driva din värmepump med miljövänlig el från t.ex. vindkraft, blir 100% av din uppvärmning förnybar.

Komplett sortiment – alltid bästa besparing

I vårt svenska klimat är värmekostnaden en stor del av den totala boende­kostnaden. Därför är det extra viktigt att välja ett värmesystem som sänker kostnaderna och som ger den värme du behöver även under de allra kallaste dagarna.

Våra olika modeller möter behoven för alla hus. Det spelar ingen roll hur stort ditt hus är, var det ligger, om det är nytt eller gammalt. Vi kan alltid hjälpa dig med en effektiv lösning.

Kontakta oss för offert

Lång erfarenhet och bred kompetens borde man kunna lita på.

Visst känner du till Bosch. Kanske till och med har någon Bosch-produkt hemma. Men du kanske inte visste att vi funnits i 125 år eller att vi är en av Europas största tillverkare av värmeprodukter, från solpaneler till kraftvärmeverk? Alla erfarenheter vi fått, har vi byggt in i våra värmepumpar. Precis som vårt goda namn. Det kan du lita på!