HP Rör & Värme AB

Bosch värmepumpar med installation
i Gävleborg/Ljusdal

Vi på HP Rör & Värme AB i Ljusdal har lång erfarenhet av värmepumpsinstallationer och erbjuder kunder i Ljusdal en komplett lösning från behovsanalys till installation och driftssättning.

Som Bosch Climate Partner är vi en auktoriserad installatör. Det innebär att vi genomgått kvalificerade utbildningar inom installation av Bosch värmeprodukter och lever upp till de höga krav på kunskap, kvalitet och service som Bosch ställer. För dig som värmepumpsköpare innebär det också att vi ger dig Bosch garanti på hela 6 år.

Av oss får du hjälp och tryggt stöd hela vägen. Vi analyserar ditt hus och dina förutsättningar för att hitta den bästa lösningen för just dig. Efter en kvalificerad beräkning på hur mycket du kan spara med bergvärme, jordvärme eller luftvärme får du en offert på hela installationen.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och energikalkyl! Vi ställer hela vår kunskap och erfarenhet till ditt förfogande för att du ska få en uppvärmningslösning med maximal trygghet och bästa ekonomi i många, många år framöver.

HP Rör & Värme AB
Södra järnvägsgatan 50
827 32 Ljusdal
0651-138 38
info@hpror-varme.se
http://www.hpljusdal.se

Specialiserade på luft/luftvärmepumpar

Specialiserade på luft/luftvärmepumpar