Daniel Bäckmans Kyl & Värmepumpar

Bosch värmepumpar med installation
i Örebro/Karlskoga

Vi på Daniel Bäckmans Kyl & Värmepumpar i Karlskoga har lång erfarenhet av värmepumpsinstallationer och erbjuder kunder i Karlskoga en komplett lösning från behovsanalys till installation och driftssättning.

Som Bosch VärmePartner är vi en auktoriserad installatör. Det innebär att vi genomgått kvalificerade utbildningar inom installation av Boschs värmeprodukter och lever upp till de höga krav på kunskap, kvalitet och service som Bosch ställer. För dig som värmepumpsköpare innebär det också att vi har rätt att ge dig Boschs utökade garanti på hela 6 år.

Av oss får du hjälp och tryggt stöd hela vägen. Vi analyserar ditt hus och dina förutsättningar för att hitta den bästa lösningen för just dig. Efter en kvalificerad beräkning på hur mycket du kan spara med bergvärme, jordvärme eller luftvärme får du en offert på hela installationen.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och energikalkyl! Vi ställer hela vår kunskap och erfarenhet till ditt förfogande för att du ska få en uppvärmningslösning med maximal trygghet och bästa ekonomi i många, många år framöver.

Daniel Bäckmans Kyl & Värmepumpar
Kolarevägen 1
691 53 Karlskoga
070-307 71 20
kgakyla@gmail.com

Specialiserade på luft/luftvärmepumpar

Specialiserade på luft/luftvärmepumpar