JMHF Kyl & Frys Service

Bosch värmepumpar med installation
i Skåne/Helsingborg

Vi på JMHF Kyl & Frys Service i Helsingborg har lång erfarenhet av värmepumpsinstallationer och erbjuder kunder i Helsingborg en komplett lösning från behovsanalys till installation och driftssättning.

Som Bosch Climate Partner är vi en auktoriserad installatör. Det innebär att vi genomgått kvalificerade utbildningar inom installation av Bosch värmeprodukter och lever upp till de höga krav på kunskap, kvalitet och service som Bosch ställer. För dig som värmepumpsköpare innebär det också att vi ger dig Bosch garanti på hela 6 år.

Av oss får du hjälp och tryggt stöd hela vägen. Vi analyserar ditt hus och dina förutsättningar för att hitta den bästa lösningen för just dig. Efter en kvalificerad beräkning på hur mycket du kan spara med bergvärme, jordvärme eller luftvärme får du en offert på hela installationen.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och energikalkyl! Vi ställer hela vår kunskap och erfarenhet till ditt förfogande för att du ska få en uppvärmningslösning med maximal trygghet och bästa ekonomi i många, många år framöver.

JMHF Kyl & Frys Service
Växjögatan 40
252 51 Helsingborg
073 761 51 39
info@jmhf.se