Svensk Kylservice Göteborg AB

Bosch värmepumpar med installation
i Västra Götaland/Göteborg

Vi på Svensk Kylservice Göteborg AB i Göteborg har lång erfarenhet av värmepumpsinstallationer och erbjuder kunder i Göteborg en komplett lösning från behovsanalys till installation och driftssättning.

Som Bosch VärmePartner är vi en auktoriserad installatör. Det innebär att vi genomgått kvalificerade utbildningar inom installation av Boschs värmeprodukter och lever upp till de höga krav på kunskap, kvalitet och service som Bosch ställer. För dig som värmepumpsköpare innebär det också att vi har rätt att ge dig Boschs utökade garanti på hela 6 år.

Av oss får du hjälp och tryggt stöd hela vägen. Vi analyserar ditt hus och dina förutsättningar för att hitta den bästa lösningen för just dig. Efter en kvalificerad beräkning på hur mycket du kan spara med bergvärme, jordvärme eller luftvärme får du en offert på hela installationen.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och energikalkyl! Vi ställer hela vår kunskap och erfarenhet till ditt förfogande för att du ska få en uppvärmningslösning med maximal trygghet och bästa ekonomi i många, många år framöver.

Svensk Kylservice Göteborg AB
Stenkolsgatan 1 E
417 07 Göteborg
031-824818
conny@svenskkylservice.se

Specialiserade på luft/luftvärmepumpar

Specialiserade på luft/luftvärmepumpar