Yorklandref AB

Bosch värmepumpar med installation
i Västra Götaland/Härryda

Vi på Yorklandref AB i Härryda har lång erfarenhet av värmepumpsinstallationer och erbjuder kunder i Härryda en komplett lösning från behovsanalys till installation och driftssättning.

Som Bosch Climate Partner är vi en auktoriserad installatör. Det innebär att vi genomgått kvalificerade utbildningar inom installation av Bosch värmeprodukter och lever upp till de höga krav på kunskap, kvalitet och service som Bosch ställer. För dig som värmepumpsköpare innebär det också att vi ger dig Bosch garanti på hela 6 år.

Av oss får du hjälp och tryggt stöd hela vägen. Vi analyserar ditt hus och dina förutsättningar för att hitta den bästa lösningen för just dig. Efter en kvalificerad beräkning på hur mycket du kan spara med bergvärme, jordvärme eller luftvärme får du en offert på hela installationen.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och energikalkyl! Vi ställer hela vår kunskap och erfarenhet till ditt förfogande för att du ska få en uppvärmningslösning med maximal trygghet och bästa ekonomi i många, många år framöver.

Yorklandref AB
Gröenvägen 9 G
438 91 Landvetter
031-7977767
erik@yorklandref.se

Trygg installation med Climate Partner

Trygg installation med Climate Partner

Specialiserade på luft/luftvärmepumpar

Specialiserade på luft/luftvärmepumpar