10/02/2020

Easy going med Bosch

Nu är det äntligen dags! Med vårt nya marknadskoncept Easy going tar vi ett stort varumärkesgrepp över vårt värmesegment. Konceptet beskriver i två ord det enkla livet med Bosch. För när du väljer en värmepump från oss lovar vi dig teknik i framkant, nyskapande design, produkter som håller vad de lovar, knivskarp kompetens och service i världsklass.

Bosch hållbarhetslöfte

Våra medarbetare över hela världen arbetar varje dag med att utveckla smarta lösningar och produkter, som skapar ett enklare liv för dig. Vi vet vad som krävs för att driva den tekniska utvecklingen framåt. Kunskap såklart, men också genom förmågan att tänka nytt, smart och hållbart. För självklart har vi hållbarhetsperspektivet med oss i allt vi gör. Våra värmepumpar tar sin energi från naturen, och det vi får från naturen ska vi förvalta väl så att det på nytt kan bli en del av naturens eget kretslopp. Men våra värmepumpar är bara ett bevis på vårt hållbarhetsfokus, ett annat är löftet att bli CO2-neutrala 2020 – över hela världen. Läs gärna mer om vårt hållbarhetslöfte.

Våra värmepumpar tar sin energi från naturen, och det vi får från naturen ska vi förvalta väl så att det på nytt kan bli en del av naturens eget kretslopp.

 

Vi gör ditt hem varmt och skönt genom innovativ och pålitlig teknik som bara levererar och levererar. Värmepumpen styr du såklart enkelt med mobilen, oavsett var du är.

 produktion

Smarta produkter med ProControl touch-display ger användarvänliga produkter som förenklar din vardag.

display

Se vår nya koncept-film!

 

Bosch i Sverige

Idag sysselsätter Bosch i Sverige cirka 1 500 medarbetare inom de fyra affärsområdena Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology. De allra flesta har idag en Bosch-produkt i sitt hem. Kanske en hushålls-apparat  i köket, eller vitvaror från Bosch? Kanske ett verktyg i garaget eller en självgående gräsklippare som håller din trädgård i trim. Våra produkter gör din vardag enklare. Vi ger dig också ett perfekt inomhusklimat.
- Med en värmepump från Bosch.

Bosch Värmepumpar

Vi har över 125 års erfarenhet av värmeprodukter. Idag omfattar vår värmeverksamhet allt från kraftvärmeverk till värmepumpar och solvärmesystem för villor. Boschs värmedivision är idag en av Europas största tillverkare av värmeprodukter. Vårt internationella kompetenscenter för värmepumpar, där våra produkter utvecklas och tillverkas, ligger i småländska Tranås.

Kategorier

Reportage (15)
Energibesparing (7)
Inför värmepumpsköp (7)
Bergvärme (6)
Välja uppvärmning (5)
Byta ut gammal värmepump (5)
Luft/vattenvärme (4)
Frånluftsvärmepump (3)
Utveckling (2)
Teknik (2)
Miljö (2)
Luft/luftvärmepump (2)
Ventilation (1)
Bosch Kundsupport (1)
Borra för bergvärme (1)
Välja rätt värmepump (1)