Smart uppvärmning - oavsett om du bor litet eller stort.

Med en värmepump värmer du ditt hus med naturlig energi. Värmepumpen omvandlar energin till värme och varmvatten för ditt hus, samtidigt som din driftskostnad sänks.

Rätt värmepump för ditt hus.

Värmepumpar finns i olika modeller och funktioner. Bergvärmepumpar hämtar till exempel sin energi långt nere i berget. Luft/luftvärmepumpar utnyttjar energin som finns i utomhusluften. Oavsett vilken lösning som passar bäst för ditt hus får du en ren, bekväm, underhållsfri värmelösning med låg driftskostnad.

Hur mycket kan du spara med en värmepump?

Räkna ut hur mycket du kan sänka dina värmekostnader med en värmepump!

Ditt nuvarande system:

Uppvärmningssystem

Din elkostnad

0 öre/kWh

Ditt pris för fjärrvärme idag

0 öre/kWh

Ditt oljepris idag (riktpriser)

0 kr per m3

Pelletspris per ton

0 kr/ton

Din förbrukning för uppvärmning

0 kWh

Din årsförbrukning olja

0 kr per m3

Pellets förbrukning i ton

0 ton

Din besparing

2 500 kr/år

* Baserat på ett schablonpris om SEK 1 per kilowattimme. Kontakta oss för en exakt kostnadsberäkning!

Bosch Climate Partner fixar ditt inomhusklimat.

För att sänka värmekostnaderna och samtidigt få en skön och varm vinter därhemma är det viktigt att behovsanalys, dimensionering, installation och service går rätt till. Med Bosch Climate Partner slipper du tänka på de sakerna. Våra Climate Partners finns över hela Sverige och hjälper dig med allt.

Bli kontaktad och få ett gratis hembesök.

Värmen och myset är aldrig långt bort. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Vänligen kontrollera att du fyllt i alla fält.

Succé!

Närproducerat i svenska Tranås.

Bosch Thermoteknik AB i svenska Tranås grundades redan 1968 och har idag 330 medarbetare. Här finns både kompetens- och utvecklingscenter samt produktionsenhet för värmepumpar till hela världsmarknaden inom Boschkoncernen. Vi arbetar efter missionen att våra produkter ska förbättra livskvaliteten för människor i hela världen.

Öka myset. Dra ner på kostnaderna.

Med en Bosch värmepump kan naturen bidra med mer än fem gånger så mycket energi som värmepumpen förbrukar. Så fort du installerat din värmepump försvinner upp emot 75 procent av dina uppvärmningskostnader, samtidigt som belastningen på miljön minskar med mer än 80 procent. Väljer du dessutom att driva din värmepump med miljövänlig el från exempelvis vindkraft blir 100 procent av din uppvärmning förnybar.

Kompromisslöst fokus på modern teknik. Sedan 1886.

Robert Bosch grundade företaget redan 1886 med syftet att uppfinna tekniska lösningar i människans tjänst. För att bibehålla utvecklingskraften i verksamheten valde han en stiftelse. Vi har alltså inga externa ägare som vill ha aktieutdelning. Allt överskott återinvesteras istället i verksamheten för långsiktig utveckling. En sällsynt god idé. Idag registrerar vi 3.000 patent om året och kan se tillbaka på 125 års oavbruten utveckling.