Installera bergvärme - Spara upp till 75% på uppvärmningskostnaden

En bergvärmepump från Bosch är en god investering. Den ger ditt hus naturlig miljövänlig energi som finns lagrad i berggrunden. Den ger dig en mycket låg driftkostnad och värmepumpen kommer hjälpa dig spara pengar i många år framöver. Bergvärme har allra högst energieffektivitet och längst livslängd av alla värmepumpar.

Få kalkyl och kostnadsförslag på bergvärme från en installatör!

Vänligen kontrollera att du fyllt i alla fält.

Succé!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Din förfrågan skickas till en lokal Bosch VärmePartner/installatör i ditt område. Du får hjälp med rekommendation på bästa värmelösningen för just ditt boende med fullständig offert samt en kalkyl på vad du kan spara. 

Vad kostar det att installera bergvärme?

Den exakta kostnaden för att installera bergvärme varierar beroende på hur ditt energibehov ser ut och hur marken ser ut under din tomt. Det totala priset för bergvärme hamnar mellan 105 000 -195 000 kr efter ROT-avdrag inklusive borrning. En Bosch VärmePartner tar gärna fram en offert efter ett kostnadsfritt hembesök som du kan boka här.

Fördelar med bergvärme.

• Upp till 75 procent kostnadsbesparing

• Utnyttjar naturlig värme lagrad i berg, jord eller sjöar

• Energibesparande, steglös anpassning efter ditt behov

• Hög energieffektivitet och lång livslängd

• Enkel styrning via app och Pro Control touch-display

Finansiera din värmepump med ett förmåligt Energilån

Behöver du ett lån till bergvärme? Ditt värmesystem är en investering som betalar sig. Därför har vi tagit fram en förmånlig finansieringslösning tillsammans med Swedbank. Ett Energilån som ger dig möjlighet att sänka dina värmekostnader.

Vi erbjuder dig möjligheten att dela upp din betalning och betala i den takt du och banken kommer överens om. Kreditprövning sker av banken i samband med att du ansöker om Iån. Mer information finns hos Swedbank där du också ansöker om lånet.

Vill du bli kontaktad av en installatör som kan hjälpa dig hitta rätt värmepump och ge dig en kompplett offert, klicka nedan.

6 års garanti. Utan självrisk eller värdeminskningavdrag.

Med vår fabriksgaranti får du totalt 6 års garanti, med möjlighet till förlängning i upp till 12 år extra via Bosch MER-försäkring.

Garantin gäller utan självrisk eller värdeminskningsavdrag och utgör därför det bästa och mest omfattande skyddet som du kan få.

Byta ut en äldre bergvärmepump

Värms ditt hus redan med bergvärme så är utbytet till en ny bergvärmepump enkelt!

Du sparar in pengarna på borrning vilket gör att det so behövs endast är en ny bergvärmepump som är anpassad efter befintligt borrhål. En Bosch Partner kan allt om dimensionering och säkerställer rätt lösning. Ibland kan tilläggsborrning vara ett bättre alternativ. Allt detta vet så klart din Bosch-installatör som ger dig en rekommenderad lösning. Vår senaste bergvärmepump Bosch Compress 7001i är smart nog att anpassa sig efter det existernde borrhållet . På så vis kommer din uppvärningskostnad bli minst lika effektiv som tidigare.

Se filmen på en bergvärmeinstallation.