Installera bergvärme - Spara upp till 75%

En bergvärmepump från Bosch är en god investering. Den ger ditt hus naturlig miljövänlig energi som finns lagrad i berggrunden. Den ger dig en mycket låg driftkostnad och värmepumpen kommer hjälpa dig spara pengar i många år framöver. Bergvärme har allra högst energieffektivitet och längst livslängd av alla värmepumpar.

Få kalkyl och kostnadsförslag på bergvärme från en installatör!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Din förfrågan skickas till en lokal Bosch VärmePartner/installatör i ditt område. Du får hjälp med rekommendation på bästa värmelösningen för just ditt boende med fullständig offert samt en kalkyl på vad du kan spara. 

Vad kostar det att installera bergvärme?

Den exakta kostnaden för att installera bergvärme varierar beroende på hur ditt energibehov ser ut och hur marken ser ut under din tomt. Det totala priset för bergvärme hamnar mellan 105 000 -195 000 kr efter ROT-avdrag inklusive borrning. En Bosch VärmePartner tar gärna fram en offert efter ett kostnadsfritt hembesök som du kan boka här.

Fördelar med bergvärme.

• Upp till 75 procent kostnadsbesparing

• Utnyttjar naturlig värme lagrad i berg, jord eller sjöar

• Energibesparande, steglös anpassning efter ditt behov

• Hög energieffektivitet och lång livslängd

• Kan användas för att värma pool

6 års garanti. Utan självrisk eller värdeminskningavdrag.

Med vår fabriksgaranti får du totalt 6 års garanti, med möjlighet till förlängning i upp till 12 år extra via Bosch MER-försäkring.

Garantin gäller utan självrisk eller värdeminskningsavdrag och utgör därför det bästa och mest omfattande skyddet som du kan få.

Finansiera din värmepump med ett förmåligt Energilån

Behöver du ett lån till bergvärme? Ditt värmesystem är en investering som betalar sig. Därför har vi tagit fram en förmånlig finansieringslösning tillsammans med Swedbank. Ett Energilån som ger dig möjlighet att sänka dina värmekostnader.

Vi erbjuder dig möjligheten att dela upp din betalning och betala i den takt du och banken kommer överens om. Kreditprövning sker av banken i samband med att du ansöker om Iån. Mer information finns hos Swedbank där du också ansöker om lånet.

Vill du bli kontaktad av en installatör som kan hjälpa dig hitta rätt värmepump och ge dig en kompplett offert, klicka nedan.

Se filmen på en bergvärmeinstallation.