Luft/vattenvärmepump - ett smart val i Skåne

Värm ditt hus med naturlig energi. En luft/vattenvärmepump tar värme från utomhusluften för att värma husets vattenburna uppvärmningssystem och tappvarmvatten. I Skånes milda klimat finns det relativt mycket värme i utomhusluften och därför blir luft/vattenvärmepumpen extra effektiv här.

Behaglig värme och bättre ekonomi.

Att välja värmepump är ett smart val, både ekonomiskt och miljömässigt. Värme och varmvatten får värmepumpen direkt från naturen. Själv får du mer tid över och slipper köpa på dig fossila bränslen som resulterar i onödiga utsläpp i naturen. Beroende på vad du har för värmelösning idag kan en värmepump sänka dina värmekostnader med upp till 75 procent.

"Vi är jättenöjda med vårt val! Att sätta in en värmepump är nog det bästa vi har gjort i samband med husköpet."

Caroline Jannesson och Andreas Weibull i skånska Höllviken valde en luft/vattenvärmepump och fick en smart och driftsäker lösning.

Fördelar med luft/vattenvärme.

  • Klarar husets värme- och varmvattenbehov
  • Kräver ej något ingrepp på din tomt
  • Besparing i klass med bergvärme
  • Kan kombineras med befintlig uppvärmning såsom sol, olja, ved och pellets
  • Smart, ljuddämpande konstruktion.

6 års garanti

Med den förlängda fabriksgarantin får du totalt 6 års garanti, med möjlighet till förlängning i upp till 12 år extra via Bosch MER-försäkring.

Vill du veta mer? Få rådgivning och kostnadsförslag av en Bosch Climate Partner i Skåne!

Vänligen kontrollera att du fyllt i alla fält.

Succé!

125 års erfarenhet av värmeprodukter. Tillverkade i Sverige.

Bosch värmepumpar utvecklas och byggs i svenska Tranås. Idag är vi en av Europas största tillverkare av värmeprodukter, från solpaneler till kraftvärmeverk. Alla erfarenheter vi samlat på oss över seklen har vi byggt in i våra värmepumpar. Du får inte bara trygghet och den senaste tekniken. Din nya värmepump är dessutom närproducerad.