Så mycket mer än bara värme.

Uppvärmning kanske inte är det första du tänker på och det är precis så det ska vara. Bosch Värmepumpar är utvecklade för att göra skillnad, utan att du riktigt märker av det. Genom naturlig energi som finns lagrad i berg, sjöar, mark och luft, ger värmepumpen bekymmersfri och energieffektiv uppvärmning, så du kan njuta av viktigare saker i livet. Driftskostnaden är samtidigt väldigt låg, och värmepumpen hjälper dig att spara pengar i många år framöver. Läs vidare om hur vi löser ditt behov av värme och varmvatten.

En bekväm investering.

En värmepump är också en investering i bekvämlighet. Den sköter det mesta själv. Du slipper köpa hem bränsle till pannan. Du kan fjärrstyra pumpen via din smartphone. Du kan få total statistik över energiförbrukningen. Service utförs av Bosch Climate Partner. Ett smart sätt att ta kontroll över dina energikostnader.

Ett energismart val.

Uppvärmningssystemet är kanske den viktigaste funktionen i ditt hus. Samtidigt är valet avgörande för både driftskostnader, komfort, miljöpåverkan och husets värde. Vi förstår att valet kan kännas svårt. Därför har vi samlat olika för- och nackdelar med värmelösningar – bra att veta inför ditt viktiga investeringsbeslut!

Låg kostnad för dig och miljön.

Värmepumpen utnyttjar värmen som solen tillfört i luft, vatten, jord och berg. En värmekälla som är helt gratis. Resultatet blir en utsläppsfri värmelösning som använder sig av ”grön el”. Låga kostnader för både dig och miljön.

Hur mycket kan du spara med en värmepump?

Räkna ut hur mycket du kan sänka dina värmekostnader med en värmepump!

Ditt nuvarande system:

Uppvärmningssystem

Din elkostnad

0 öre/kWh

Ditt pris för fjärrvärme idag

0 öre/kWh

Ditt oljepris idag (riktpriser)

0 kr per m3

Pelletspris per ton

0 kr/ton

Din förbrukning för uppvärmning

0 kWh

Din årsförbrukning olja

0 kr per m3

Pellets förbrukning i ton

0 ton

Din besparing

2 500 kr/år

* Baserat på ett schablonpris om SEK 1 per kilowattimme. Kontakta oss för en exakt kostnadsberäkning!

Finansiera din värmepump med ett förmånligt Energilån.

Behöver du ett lån till din värmepump? Ditt värmesystem är en investering som betalar sig. Därför har vi tagit fram en förmånlig finansieringslösning tillsammans med Swedbank. Ett Energilån som ger dig möjlighet att sänka dina värmekostnader.

Vi erbjuder dig möjligheten att dela upp din betalning och betala i den takt du och banken kommer överens om. Kreditprövning sker av banken i samband med att du ansöker om lån. Mer information finns hos Swedbank där du också ansöker om lånet.

Vill du bli kontaktad av en installatör som kan hjälpa dig hitta rätt värmepump och ge dig en komplett offert, klicka nedan.

 

Styr värmepumpen via mobilen.

Med en värmepump slipper du jobbet med att fylla på bränsle i pannan. Ännu enklare blir det med Bosch appar där du kan styra din anläggning via mobilen var du än befinner dig. Sänk temperaturen, kontrollera driftinformation och statistik eller vrid upp temperaturen i stugan lagom tills du kommer fram.

Vilken värmepump är bäst för dig?

Vilken värmepump som passar ditt hus bäst beror bland annat på var i landet du bor och hur naturen runt ditt hus ser ut. I vår Värmepumpsguide hjälper vi dig att hitta rätt. Offerten kan också skickas automatiskt till en Climate Partner som hjälper dig att hitta rätt.

Ordlistan för dig som vill veta mer.

Väljer du en värmepump från Bosch ska du egentligen slippa bry dig om vad ord som ”backventil” och ”shuntmotor” betyder. Värmepumpen ska bara fungera. Men för dig som är nyfiken och ofta söker kunskap på olika forum har vi skapat en ordlista över det mesta som rör värmepumpar. Kom ihåg att Bosch Climate Partner gärna svarar på dina frågor!