Välja värmepump.

Med en värmepump värmer du ditt hus med naturlig energi som finns lagrad i berg, sjöar, mark och luft. Du får en värmelösning som ofta är mer miljövänlig jämfört med att elda med fossila bränslen. Driftskostnaden är samtidigt väldigt låg, och värmepumpen hjälper dig att spara pengar i många år framöver. 

En bekväm investering.

En värmepump är också en investering i bekvämlighet. Den sköter det mesta själv. Du slipper köpa hem bränsle till pannan. Du kan fjärrstyra pumpen via din smartphone. Du kan få total statistik över energiförbrukningen. Service utförs av Bosch Värmepartner. Ett smart sätt att ta kontroll över dina energikostnader.

Ett energismart val.

Uppvärmningssystemet är kanske den viktigaste funktionen i ditt hus. Samtidigt är valet avgörande för både driftskostnader, komfort, miljöpåverkan och husets värde. Vi förstår att valet kan kännas svårt. Därför har vi samlat olika för- och nackdelar med värmelösningar – bra att veta inför ditt viktiga investeringsbeslut!

Låg kostnad för dig och miljön.

Värmepumpen utnyttjar värmen som solen tillfört i luft, vatten, jord och berg. En värmekälla som är helt gratis. Resultatet blir en utsläppsfri värmelösning som använder sig av ”grön el”. Låga kostnader för både dig och miljön.

Hur mycket kan du spara med en värmepump?

Räkna ut hur mycket du kan sänka dina värmekostnader med en värmepump!

Ditt nuvarande system:

Uppvärmningssystem

Din elkostnad

0 öre/kWh

Ditt pris för fjärrvärme idag

0 öre/kWh

Ditt oljepris idag (riktpriser)

0 kr/m3

Din förbrukning för uppvärmning

0 kWh

Din årsförbrukning olja

0 kr/m3

Din besparing

2 500 kr/år

* Baserat på ett schablonpris om SEK 1 per kilowattimme. Kontakta oss för en exakt kostnadsberäkning!

Styr värmepumpen via mobilen.

Med en värmepump slipper du jobbet med att fylla på bränsle i pannan. Ännu enklare blir det med Bosch appar där du kan styra din anläggning via mobilen var du än befinner dig. Sänk temperaturen, kontrollera driftinformation och statistik eller vrid upp temperaturen i stugan lagom tills du kommer fram.

Vilken värmepump är bäst för dig?

Vilken värmepump som passar ditt hus bäst beror bland annat på var i landet du bor och hur naturen runt ditt hus ser ut. I vår Värmepumpsguide hjälper vi dig att hitta rätt. Offerten kan också skickas automatiskt till en VärmePartner som hjälper dig att hitta rätt.

Ordlistan för dig som vill veta mer.

Väljer du en värmepump från Bosch ska du egentligen slippa bry dig om vad ord som ”backventil” och ”shuntmotor” betyder. Värmepumpen ska bara fungera. Men för dig som är nyfiken och ofta söker kunskap på olika forum har vi skapat en ordlista över det mesta som rör värmepumpar. Kom ihåg att Bosch VärmePartner gärna svarar på dina frågor!