Låt en Bosch VärmePartner sköta värmepumps-installationen.

Behovsanalys, dimensionering och installation är lika viktiga som hur värmepumpen byggs. Vi rekommenderar därför alltid en Bosch VärmePartner! De är noggrant utvalda fackmän som genomgått grundliga utbildningar hos oss på Bosch. VärmeParners finns representerade över hela Sverige. Låt oss hjälpa dig med ditt värmepumpsköp!

 

Hos oss ingår alltid rådgivning och kostnadsförslag inför värmepumpsköp.

En värmepump är ofta en stor investering. Därför ingår alltid rådgivning och  kostnadsfri offert när du köper en värmepump från Bosch. Även komplett sparkalkyl ingår. Fyll i formuläret så blir du kontaktad av en lokal Bosch-installatör som hjälper dig vidare med ditt värmepumpsköp.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig! Du binder inte upp dig på något.

Uppskattade priser för en värmepumpsinstallation.

Du vet säkert redan om att priset för en värmepumpsinstallation varierar. En exakt beräkning hjälper dig gärna en installatör med genom att du skickar in en förfrågan. Vill du få en uppskattning om kostnaden har vi tagit fram exempel.

Hur mycket kan du spara med en värmepump?

Få en uppskattning på hur stor din besparing blir med en värmepump.

Ditt nuvarande system:

Uppvärmningssystem

Din elkostnad

0 öre/kWh

Ditt pris för fjärrvärme idag

0 öre/kWh

Ditt oljepris idag (riktpriser)

0 kr/m3

Din förbrukning för uppvärmning

0 kWh

Din årsförbrukning olja

0 kr/m3

Din besparing

2 500 kr/år

* Baserat på ett schablonpris om SEK 1 per kilowattimme. Kontakta oss för en exakt kostnadsberäkning!

Hitta en installatör nära dig

För många träffar

Sök på stadsdel eller adress istället.

  Kontakt

  6 års garanti med Bosch VärmePartner.

  Låt alltid en certifierad Bosch VärmePartner installera din värmepump! Då får du automatiskt tre års extra fabriksgaranti på din värmepump. Totalt 6 år, med möjlighet till förlängning i upp till 12 år  extra via Bosch MER-försäkring.

  Bergvärme, luft-vatten, luft-luft eller frånluft?

  Med 125 års erfarenhet av värmeprodukter har vi värmelösningen för just ditt behov.

  Behaglig värme och bättre ekonomi.

  Att välja värmepump är ett smart val, både ekonomiskt och miljömässigt. Värme och varmvatten får värmepumpen direkt från naturen. Själv får du mer tid över och slipper köpa på dig fossila bränslen som resulterar i onödiga utsläpp i naturen. Beroende på vad du har för värmelösning idag kan en värmepump sänka dina värmekostnader med upp till 75 procent.

  När är det dags att byta värmepump?

  En värmepump varar inte för evigt. Att byta ut din gamla värmepump mot en ny kommer ge dig större effektivitet och elbesparingar varje månad. Men hur vet man när det är dags att byta? Vår expert Leif Edlund ger dig några nyttiga råd om din värmepump börjar bli till åren.