Låt en Bosch VärmePartner sköta värmepumps-installationen.

Behovsanalys, dimensionering och installation är lika viktiga som hur värmepumpen byggs. Vi rekommenderar därför alltid en Bosch VärmePartner! De är noggrant utvalda fackmän som genomgått grundliga utbildningar hos oss på Bosch. VärmeParners finns representerade över hela Sverige. Låt oss hjälpa dig med ditt värmepumpsköp!

 

Få offert från installatör på din ort.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig vidare för hjälp med din nya värmelösning.

Uppskattade priser för en värmepumpsinstallation.

Du vet säkert redan om att priset för en värmepumpsinstallation varierar. En exakt beräkning hjälper dig gärna en installatör med genom att du skickar in en förfrågan. Vill du få en uppskattning om kostnaden har vi tagit fram exempel.

Hitta en installatör nära dig

För många träffar

Sök på stadsdel eller adress istället.

  Kontakt

  Hur mycket kan du spara med en värmepump?

  Få en uppskattning på hur stor din besparing blir med en värmepump.

  Ditt nuvarande system:

  Uppvärmningssystem

  Din elkostnad

  0 öre/kWh

  Ditt pris för fjärrvärme idag

  0 öre/kWh

  Ditt oljepris idag (riktpriser)

  0 kr per m3

  Pelletspris per ton

  0 kr/ton

  Din förbrukning för uppvärmning

  0 kWh

  Din årsförbrukning olja

  0 kr per m3

  Pellets förbrukning i ton

  0 ton

  Din besparing

  2 500 kr/år

  * Baserat på ett schablonpris om SEK 1 per kilowattimme. Kontakta oss för en exakt kostnadsberäkning!

  Låna till din värmepump?

  Vill du värma huset med värmepump och funderar över kostnaden? Ditt värmesystem är en investering som betalar sig. Alla ska ha möjlighet att köpa en värmepump. Därför har vi tagit fram en förmånlig finansieringslösning tillsammans med Swedbank. Ett Energilån som ger dig möjlighet att sänka dina värmekostnader.

  Vi erbjuder dig möjligheten att dela upp din betalning och betala i den takt du och banken kommer överens om. Kreditprövning sker av banken i samband med att du ansöker om Iån. Mer information finns hos Swedbank.

  6 års garanti. Utan självrisk eller värdeminskningavdrag.

  Med vår fabriksgaranti får du totalt 6 års garanti, med möjlighet till förlängning i upp till 12 år extra via Bosch MER-försäkring.

  Garantin gäller utan självrisk eller värdeminskningsavdrag och utgör därför det bästa och mest omfattande skyddet som du kan få.

  Bergvärme, luft-vatten, luft-luft eller frånluft?

  Med 125 års erfarenhet av värmeprodukter har vi värmelösningen för just ditt behov.

  Behaglig värme och bättre ekonomi.

  Att välja värmepump är ett smart val, både ekonomiskt och miljömässigt. Värme och varmvatten får värmepumpen direkt från naturen. Själv får du mer tid över och slipper köpa på dig fossila bränslen som resulterar i onödiga utsläpp i naturen. Beroende på vad du har för värmelösning idag kan en värmepump sänka dina värmekostnader med upp till 75 procent.

  När är det dags att byta värmepump?

  En värmepump varar inte för evigt. Att byta ut din gamla värmepump mot en ny kommer ge dig större effektivitet och elbesparingar varje månad. Vi vet när det är dags att byta. Kontakta oss så får du hjälp av en Bosch-installatör.