Värmepump - ett smart val.

Att välja värmepump är ett smart val, både ekonomiskt och miljömässigt. Värme och varmvatten får värmepumpen direkt från naturen. Själv får du mer tid över och slipper köpa på dig fossila bränslen som resulterar i onödiga utsläpp i naturen.

 

Det finns enklare sätt att få värme.

Med en värmepump får du värme året om och slipper fundera på hur du ska värma ditt hus. För dig som vill tänka på miljön, spara pengar och få mer tid över är Bosch värmepumpar ett smart val.

Behaglig värme och bättre ekonomi.

Värmepumpen utnyttjar värmen som solen tillfört i luft, vatten, jord och berg. En värmekälla som är helt gratis. Resultatet blir en utsläppsfri värmelösning som använder sig av ”grön el”. Låga kostnader för både dig och miljön. Beroende på vad du har för värmelösning idag kan en värmepump sänka dina värmekostnader med upp till 75 procent.

 

"Vi är jättenöjda med vårt val! Att sätta in en värmepump är nog det bästa vi har gjort i samband med husköpet."

Caroline Jannesson och Andreas Weibull i skånska Höllviken valde en luft/vattenvärmepump och fick en smart och driftsäker lösning.

Vill du veta mer? Få rådgivning och kostnadsförslag av en VärmePartner nära dig!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Din förfrågan skickas till en Bosch VärmePartner/installatör i ditt område. Du får hjälp med rekommendation på bästa värmelösningen för just ditt boende samt en kalkyl på vad du kan spara. 

Upp till 18 års trygghet.

Låter du en certifierad Bosch VärmePartner installera din värmepump förlänger vi fabriksgarantin till hela 6 år. När garantin löper mot sitt slut har du möjlighet att teckna en MER-försäkring. Denna ger dig +10 års extra trygghet för luft/luft- och luft/vattenvärmepumpar samt +12 års trygghet med berg-, jord-, sjö- och frånluftsvärmepumpar. Upp till 18 års trygghet!