Värmepump
- Ett smart val av uppvärmning

Vad kan vara smartare än att hämta energin från naturen? Vad som också är smart är att det ger dig mer pengar över varje månad, superkoll på hemmet även när du inte är där och full trygghet år efter år efter år.

Genom intelligenta och energieffektiva värmepumpar, smarta appar och trygga garantier blir livet så mycket enklare.

Få kontroll på din uppvärmningskostnad redan idag!

Oavsett om du bor litet eller stort, så finns det en värmepump som passar för just dina kvadratmetrar. Vi hjälper dig hela vägen från valet av modell till finjusteringen av värmepumpen hemma hos dig. Fyll i formuläret och tala om hur vi når dig på bästa sätt så blir du kontaktad av en Bosch VärmePartner nära dig.

Vänligen kontrollera att du fyllt i alla fält.

Succé!

Vi kontaktar dig.

Din förfrågan skickas till en  lokal Bosch VärmePartner/installatör. Du får hjälp med rekommendation på bästa värmelösningen för just ditt boende samt en kalkyl på hur stor din besparing blir.

Fixa besparingar för både dig själv och miljön – enkelt

 Värmepumpen utnyttjar värmen som solen tillfört i luft, vatten, jord och berg. En värmekälla som är helt gratis. Resultatet blir en utsläppsfri värmelösning som använder sig av ”grön el”. Låga kostnader för både dig och miljön. Beroende på vad du har för värmelösning idag kan en värmepump sänka dina värmekostnader med upp till 75 procent.

Rätt värmelösning för ditt hem. -Innovation från Bosch

Våra värmepumpar skapar behagligt klimat hemma hos dig. Oavsett vilken lösning som passar bäst för ditt hus har vi en smart, bekväm, underhållsfri värmelösning med låg driftskostnad. Upptäck våra värmepumpar som passar oavsett vilken typ av uppvärmning du har idag.

Reglera värmen direkt i mobilen

 Med appen i din smartphone får du full koll på värmepumpens driftinformation. Sänk temperaturen när du åker på semester, och höj lagom tills du kommer hem igen. Du kan också öka varmvattenproduktionen så att du enkelt och bekvämt kan ta ett bad direkt när du kliver innanför dörren.

Se hur stor besparing du gör med en värmepump.

Välj din nuvarande värmekälla och uppvärmningssystem så får du en indikation på
hur stor besparing du kan göra med en värmepump. 

Ditt nuvarande system:

Uppvärmningssystem

Din elkostnad

0 öre/kWh

Ditt pris för fjärrvärme idag

0 öre/kWh

Ditt oljepris idag (riktpriser)

0 kr per m3

Pelletspris per ton

0 kr/ton

Din förbrukning för uppvärmning

0 kWh

Din årsförbrukning olja

0 kr per m3

Pellets förbrukning i ton

0 ton

Din besparing

2 500 kr/år

* Baserat på ett schablonpris om SEK 1 per kilowattimme. Kontakta oss för en exakt kostnadsberäkning!

Upp till 18 års trygghet.

Vi ger en produktgaranti på 6 år. När garantin löper mot sitt slut har du möjlighet att teckna en MER-försäkring. Denna ger dig +10 års extra trygghet för luft/luft- och luft/vattenvärmepumpar samt +12 års trygghet med berg-, jord-, sjö- och frånluftsvärmepumpar. Upp till 18 års trygghet!

Finansiera din värmepump med ett förmånligt Energilån.

Behöver du ett lån till bergvärme? Ditt värmesystem är en investering som betalar sig. Därför har vi tagit fram en förmånlig finansieringslösning tillsammans med Swedbank. Ett Energilån som ger dig möjlighet att sänka dina värmekostnader.

Vi erbjuder dig möjligheten att dela upp din betalning och betala i den takt du och banken kommer överens om. Kreditprövning sker av banken i samband med att du ansöker om lån. Mer information finns hos Swedbank där du också ansöker om lånet.

Vill du bli kontaktad av en installatör som kan hjälpa dig hitta rätt värmepump och ge dig en komplett offert, klicka nedan.

De valde Bosch - Utdrag från Bosch Magazine

Värmepumpsbytet blev en okomplicerad affär.

I hela tjugo år höll Berndt Johanssons gamla frånluftsvärmepump jämna steg med familjens värmebehov. Men varje saga har ett slut, så även den om frånluftsvärmepumpen. Ett läckande rör fick Berndt att ta kontakt med grannarna. Vem vänder man sig till för ett utbyte? Läs hela artikeln

Sofie och Jocke i sitt hem som värms av en värmepump från Bosch
Sofie och Jocke byggde sitt sommarhus vid havet.

– Herberts Rör hjälpte oss att hitta företaget som gjorde energibalansberäkningen. När bygglovet hade gått igenom och vår beräkning var färdig hade vi ett samrådsmöte med kommunen. Så fort allt var godkänt fick vi hjälp av VVS-installatören som med energiberäknarna kunde svara på hur djupt vi skulle borra och vilken bergvärmepump som passade bäst för oss, berättar Joakim. Läs hela artkeln

Varma duschstunder och mer pengar i plånboken.

En stor och fin villa, på närmare 300 kvadratmeter, som vi skulle renovera. Och allt skulle få ta sin tid. Förutom en sak. Nämligen oljepannan som försåg huset med värme och varmvatten. Den ville vi få i väg så fort som möjligt. Oljepannan hade funnits i huset sedan 1990-talet. Läs hela artikeln

Rätt uppvärmning i Norrland sparar pengar och energi.

Jämfört med övriga Sverige kostar det mer att ha varmt och skönt i huset i Norrland – sett till antalet förbrukade kilowattimmar. Eldar du dessutom med pellets kostar det inte bara mer pengar, här spelar också tidsaspekten som det tar att fylla på pannan en stor roll. Hade Mikael Kuhmunen i Forshällan utanför Jokkmokk kunnat förutse alla fördelar med att gå från pellets till värmepump, hade han gjort det för länge sedan. Nu sparar han 27 000 kr per år. Läs hela artikeln